Us esperem a tots del 12 al 15 de juny de 2013

Us esperem a tots del 12 al 15 de juny de 2013
Estem escalfant motors i preparant la que serà la 4ª Setmana de la Responsabilitat Social, del 12 al 15 de Juny de 2013.

dimecres, 14 de novembre del 2012

Siguem responsables i expliquem-ho!



L'Associació + Responsables ofereix des de fa ja algun temps la possibilitat de comptar amb 'l'etiqueta responsable', un distintiu que certifica la responsabilitat social de l'empresa que fabrica un producte o desenvolupa qualsevol tipus d'activitat.

Recentment l'Agenda 21 de l'Ajuntament de Barcelona es feia ressó d'aquesta iniciativa a la que ja s'han apuntat nombroses empreses i entitats i que té per objectiu ajudar a posar en valor les empreses i organitzacions que aposten per la gestió socialment responsable.

Per accedir a l'etiqueta cal que reflectiu els vostres 10+1 compromisos, així com els vostres objectius de futur, mitjançant un formulari de sol·licitud. L'etiqueta compta amb un espai web on es presenten i posen en valor totes les empreses que ja han accedit a aquest distintiu, i on es fan públics els seus compromisos.

L'etiqueta és d’accés gratuït per a les empreses o organitzacions sòcies a l'Associació +Responsables. Per a qualsevol dubte o ampliació d'informació podeu posar-vos en contacte a través del correu electrònic asociacionmasresponsables@gmail.com.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada